Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"Advent Barabásban 2018"

- 2018. november 30-án került sor az adventi koszorú elkészítésére.

- 2018. december 2-án az adventi koszorúnkon meggyújtásra került az I. gyertya! Az első gyertyát Pálné Kocsis Zsuzsanna, a Barabási Református Egyházközség lelkipásztora gyújtotta meg. A részvevők a Barabási Református Egyhátközség énnekarának szolgálatait és Bakó Laura szavalatát is hallhatták. Ezt követően, a felajánlók jóvoltából forró teát, forralat bort, valamint diós bejglit és fahéjas csigát kóstolhattak a jelenlévők.

- 2018. december 9-én az esős idő ellenére, az adventi koszorúnkon meggyújtásra került a II. gyertya! A második gyertyát Daróczi Gábor, Barabás Község polgármestere gyújtotta meg, majd Pálné Kocsis Zsuzsanna lelkipásztor áldotta meg. A részvevők a Barabási Református Egyhátközség énnekarának szolgálatait és Ármós Henrietta szavalatát is hallhatták. Ezt követően, a felajánlók jóvoltából forró teát, forralat bort, valamint almás süteményt és hájas kalácsot kóstolhattak a jelenlévők.

- 2018. december 16-án a hótakaróval borított adventi koszorún meggyújtásra került a III. gyertya! A harmadik gyertyát a Barabási Reformárus Egyházközség Énekkarának képviseletében Gazdagné Czeglédi Ilona és Pável Gyuláné Borika néni gyújtotta meg, majd Pálné Kocsis Zsuzsanna lelkipásztor áldotta meg. A részvevők a Barabási Református Egyhátközség Énnekarának szolgálatait, Danó Gabriella és Németh Tímea szavalatát, valamint Rostás Gréta és Lázár Piroska énekét is hallhatták. Ezt követően, a felajánlók jóvoltából forró teát, forralat bort, valamint pizzás kiflit, pogácsát és kakós süteményt kóstolhattak a jelenlévők.

- 2018. december 23-án meggyújtásra került a IV. gyertya is! Az Alapítvány céljainak megvalósításához szükség van a lakosság összefogására és segítségére, a programok támogatására. Az adventi programhoz is nagyon sok támogatást kaptunk, melyeket köszönünk, hiszen a támogatások nélkül a tervezett program megvalósítása nem lenne sikeres. A negyedik gyertyát a támogatók képviseletében Gerzsenyi Zsoltné Erzsike, egyik fő támogatónk gyújtotta meg, majd Pálné Kocsis Zsuzsanna lelkipásztor áldotta meg. A részvevők a Barabási Református Egyhátközség Énnekarának szolgálatait, Gazdagné Czeglédi Ilona szavalatát, és Lázár Piroska énekét is hallhatták. Ezt követően, a felajánlók jóvoltából forró teát, forralat bort, valamint tepertős pogácsát, bejglit és mimózát kóstolhattak a jelenlévők. Mindenkinek köszönjük az alkalmakon való részvételt, a felajánlásokat és a támogatást!

- 2019. január 19-én a szorgos résztvevőknek köszönhetően az adventi koszorú pikk-pakk elbontásra került!

advent-barabasban-2018-plakat--korbevagott.jpg