Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"Kupakgyűjtő és szelfipont"

"Kupakgyűjtő és szelfipont" Egy álom vált valóra!
Tudjuk jól, hogy sokszor álmodunk olyanról, ami elsőre elérhetetlennek tűnik. Ezt a projektet már évekkel ezelőtt megálmodtuk. Sok időbe és sok munkába telt a megvalósítása, de nagyon jó érzés az, amikor egy álom valóra válik.

A pont kialakítása 2021. június 12-én, az Árpád út és Kossuth utca kereszteződésénél lévő téren valósult meg.

Dobd a szívbe!
Kihelyezésre került a kupakgyűjtő szív, melynek célja, a környezettudatosság mellett, a jótékonyság. Az összegyűlt kupakokból súlyosan beteg gyermekek és családjuk részére támogatás lesz. Szeretnénk, ha minél többen csatlakoznának a kezdeményezéshez.

Szelfire fel!
Arra kérjük az ide látogatókat, hogy készítsenek szelfit! Szívesen vesszük, ha a fotót feltöltik a KÖBA közösségi oldalára, vagy a fotó feltöltésekor megjelölik az Alapítványt.

Közös érték!
Úgy gondoljuk, hogy a "Kupakgyűjtő és szelfipont" létrehozásával közös értéket teremtettünk, ezért vigyázzunk rá közösen.
Nem hiába szerepel a nevünkben is a "közösen", hiszen ezt a mostani projektet sem egyedül mi, hanem segítséggel, másokkal együtt, azaz közösen valósítottuk meg. Ezúton mondunk köszönetet mindenkinek, aki valamilyen formában hozzájárult a megvalósításhoz.


A projekt a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósult meg! 

 

20210612_193945.jpg

Kevesebb jelenjen meg